Cursussen

Dr. Bach geloofde dat we zelf verantwoordelijk zijn voor ons eigen welbevinden. Hij wilde anderen leren om zichzelf te helpen. Hij publiceerde zijn ontdekkingen aangaande de remedies altijd snel en bleef tot aan zijn dood zijn werk herzien en gaf vele lezingen.

Deze overdracht van kennis wordt tot op heden in al zijn eenvoud voortgezet door Mannaz, sinds 1998, in samenwerking met het Internationale Bach Opleidingscentrum.

De cursussen zijn officieel erkend door het Bach Centre en na het volgen van een bepaald niveau ontvangt u een certificaat, waarmee u door kunt gaan naar het volgende niveau. U kunt uw kennis ook verdiepen door het volgen van een specifieke themadag.

In Niveau-1 worden alle 38 Bach bloesemremedies en de filosofie van zelfhulp en eenvoud behandeld. U kunt de remedies voor uzelf en uw omgeving gaan toepassen, in situaties van het dagelijks leven.

Niveau-2 is een verdiepingscursus als het gaat om de subtiele verschillen tussen de remedies en hun toepassing. De filosofie van Dr. Bach krijgt ook een belangrijke plaats.

Niveau-3 biedt naast kennis van de remedies, vaardigheden die nodig zijn om anderen te helpen met het selecteren van de remedies. Na het met goed gevolg afleggen van de verschillende opdrachten is registratie bij het Bach Centre mogelijk.

Tijdens de verschillende themadagen komt de kennis van de remedies en de toepassing daarvan in het dagelijks leven vanuit de verschillende invalshoeken uitgebreid aan de orde. Persoonlijke inbreng is hierbij zeer waardevol.

Mensen die meer vaardigheden willen opdoen in de communicatie met anderen kunnen deelnemen aan de unieke cursus Gordon en Bach.

Voor mensen die speciaal geinteresseerd zijn in Bachbloesems bij dieren is er een speciaal gecertificeerde Niveau-1 cursus. Alle oefeningen en uitleg van de remedies worden toegespitst op dieren.

 

 

Cursusdata

Trainer Gerda Dobbenberg
Klik hier voor contactinformatie

Gecertificeerde cursussen Bach Bloesem Remedies. 

Niveau 1  2017  
  Zondag 21 mei en zaterdag 3 juni Muiderberg
  Zondag 25 juni en 2 juli (speciaal voor dieren) Muiderberg
  Woensdag 13 en 20 september Muiderberg
  Zondag 1 en 8 oktober (speciaal voor dieren) Muiderberg
  Zondag 5 en 12 november Muiderberg
Niveau 2 2017  
  Zaterdag 6 en 13 mei Muiderberg
  Zaterdag 12 en 19 augustus Muiderberg
  Zaterdag 21 en 28 oktober Muiderberg
Niveau 3 2017  
  Donderdag 25 t/m zondag 28 mei Bach Centre Brightwell-cum-Sottwell England

 

Aanvullende cursussen en verdiepingsdagen

Cursus Data 2017 Lokatie
Bloesemwandeling, ontdekken en bespreken van de Bloesems in de Natuur Woensdag 17 mei Muiderberg
Specialisatie Dieren dag 1 Zaterdag 9 september Muiderberg
Verdiepingsdag Type-remedies Vrijdag 22 september Muiderberg
Communicatieve vaardigheden Vrijdag 13 oktober Muiderberg
Kinderthemadag Woensdag 1 november Muiderberg
Specialisatie Dieren dag 2 Zondag 12 november Muiderberg
Verdiepingsdag Groepen Overgevoeligheid en Overbezorgdheid Zaterdag 9 december Muiderberg
Reis "in de voetsporen van Dr. Bach".  Donderdag 15 juni T/M maandag 19 juni 2017
Informatie en aanmelding Gerda Dobbenberg 0294 261089 | 06 36104281       Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.