Cursussen

Dr. Bach geloofde dat we zelf verantwoordelijk zijn voor ons eigen welbevinden. Hij wilde anderen leren om zichzelf te helpen. Hij publiceerde zijn ontdekkingen aangaande de remedies altijd snel en bleef tot aan zijn dood zijn werk herzien en gaf vele lezingen.

Deze overdracht van kennis wordt tot op heden in al zijn eenvoud voortgezet door Mannaz, sinds 1998, in samenwerking met het Internationale Bach Opleidingscentrum.

De cursussen zijn officieel erkend door het Bach Centre en na het volgen van een bepaald niveau ontvangt u een certificaat, waarmee u door kunt gaan naar het volgende niveau. U kunt uw kennis ook verdiepen door het volgen van een specifieke themadag.

In Niveau-1 worden alle 38 Bach bloesemremedies en de filosofie van zelfhulp en eenvoud behandeld. U kunt de remedies voor uzelf en uw omgeving gaan toepassen, in situaties van het dagelijks leven.

Niveau-2 is een verdiepingscursus als het gaat om de subtiele verschillen tussen de remedies en hun toepassing. De filosofie van Dr. Bach krijgt ook een belangrijke plaats.

Niveau-3 biedt naast kennis van de remedies, vaardigheden die nodig zijn om anderen te helpen met het selecteren van de remedies. Na het met goed gevolg afleggen van de verschillende opdrachten is registratie bij het Bach Centre mogelijk.

Tijdens de verschillende themadagen komt de kennis van de remedies en de toepassing daarvan in het dagelijks leven vanuit de verschillende invalshoeken uitgebreid aan de orde. Persoonlijke inbreng is hierbij zeer waardevol.

Mensen die meer vaardigheden willen opdoen in de communicatie met anderen kunnen deelnemen aan de unieke cursus Gordon en Bach.

Voor mensen die speciaal geinteresseerd zijn in Bachbloesems bij dieren is er een speciaal gecertificeerde Niveau-1 cursus. Alle oefeningen en uitleg van de remedies worden toegespitst op dieren.

 

 

Cursusdata

Trainer Gerda Dobbenberg
Klik hier voor contactinformatie

Gecertificeerde cursussen Bach Bloesem Remedies. 

Niveau 1 2020 Locatie
  20 juli 2020 1 dag Bach Bloesems voor Dieren  voor mensen  die de Bach Bloesems al kennen en consulent zijn of al niveau 1 en 2 hebben gedaan en een niveau 1 dieren willen doen en dan in 1 dag Kosten € 110,00 Muiderberg
   6 september en 14 september  Niveau 1 Bach Bloesem Remedies speciaal voor dieren   Muiderberg
  Zaterdag en zondag 26 en 27 september Breda
Niveau 2 2020  
  Maandag 10 en 17 augustus Muiderberg
     
Niveau 3 2021  
  Donderdag 13 mei  t/m zondag 16  mei Bach Centre Brightwell-cum-Sottwell England

 

Aanvullende cursussen en verdiepingsdagen

Cursus

Data 2020

Locatie

     
Cursus

Data 2020

Locatie
2 daagse Communicatietraining  op dinsdag 8 en 22 september Muiderberg
CPD dag van Ts Health Academy  Zaterdag 19 september Harderwijk
Themadag Kinderen en Bach Bloesems dag 1 Maandag 5 oktober Muiderberg
Intervisiedag Bach Bloesems voor Dieren Zaterdag 17  oktober Muiderberg
Intervisiedag Bach Bloesems Humaan Vrijdag 13 november Muiderberg
Themadag Kinderen en Bach Bloesems dag 2     
Specialisatie dag 1 Dieren en Bach Bloesems zondag 22 november Muiderberg
 
Informatie en aanmelding Gerda Dobbenberg 0294 261089 | 06 36104281       Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.