Cursussen

Dr. Bach geloofde dat we zelf verantwoordelijk zijn voor ons eigen welbevinden. Hij wilde anderen leren om zichzelf te helpen. Hij publiceerde zijn ontdekkingen aangaande de remedies altijd snel en bleef tot aan zijn dood zijn werk herzien en gaf vele lezingen.

Deze overdracht van kennis wordt tot op heden in al zijn eenvoud voortgezet door Mannaz, sinds 1998, in samenwerking met het Internationale Bach Opleidingscentrum.

De cursussen zijn officieel erkend door het Bach Centre en na het volgen van een bepaald niveau ontvangt u een certificaat, waarmee u door kunt gaan naar het volgende niveau. U kunt uw kennis ook verdiepen door het volgen van een specifieke themadag.

In Niveau-1 worden alle 38 Bach bloesemremedies en de filosofie van zelfhulp en eenvoud behandeld. U kunt de remedies voor uzelf en uw omgeving gaan toepassen, in situaties van het dagelijks leven.

Niveau-2 is een verdiepingscursus als het gaat om de subtiele verschillen tussen de remedies en hun toepassing. De filosofie van Dr. Bach krijgt ook een belangrijke plaats.

Niveau-3 biedt naast kennis van de remedies, vaardigheden die nodig zijn om anderen te helpen met het selecteren van de remedies. Na het met goed gevolg afleggen van de verschillende opdrachten is registratie bij het Bach Centre mogelijk.

Tijdens de verschillende themadagen komt de kennis van de remedies en de toepassing daarvan in het dagelijks leven vanuit de verschillende invalshoeken uitgebreid aan de orde. Persoonlijke inbreng is hierbij zeer waardevol.

Mensen die meer vaardigheden willen opdoen in de communicatie met anderen kunnen deelnemen aan de unieke cursus Gordon en Bach.

Voor mensen die speciaal geinteresseerd zijn in Bachbloesems bij dieren is er een speciaal gecertificeerde Niveau-1 cursus. Alle oefeningen en uitleg van de remedies worden toegespitst op dieren.

 

 

Cursusdata

Trainer Gerda Dobbenberg
Klik hier voor contactinformatie

Gecertificeerde cursussen Bach Bloesem Remedies. 

Niveau 1 2020 Locatie
  Zaterdag 11 en 18 januari Muiderberg
  Vrijdag en zaterdag 20 en 21 maart Breda
  Zaterdag en zondag 26 en 27 september Breda
Niveau 2 2020  
  Zaterdag 8 en 15 februari  Muiderberg
  Vrijdag 1 en 8 mei Muiderberg
Niveau 3 2020  
  Donderdag 21 t/m zondag 24 mei Bach Centre Brightwell-cum-Sottwell England

 

Aanvullende cursussen en verdiepingsdagen

Cursus

Data 2019

Locatie

Niveau 1 speciaal voor Dieren Zaterdag 9 en 23 november

Muiderberg

Specialisatie dag 4 Bach Bloesems voor Dieren Zaterdag 16 november

Muiderberg

Cursus

Data 2020

Locatie
Workshop Bach Bloesems voor Dieren

Vrijdag 24 januari | van 13.00 - 16.30 uur

Stichting Dierenlot | Arkel
Specialisatie dag 2 Bach Bloesems voor Dieren Donderdag 30 januari Muiderberg
Themadag Kinderen en Bach Bloesems dag 1 Vrijdag 21 februari Muiderberg
Intervisiedag Bach Bloesems voor Dieren Zaterdag 7 maart Muiderberg
Intervisiedag Bach Bloesems Humaan Zaterdag 15 maart Muiderberg
Themadag Kinderen en Bach Bloesems dag 2  Vrijdag 17 april Muiderberg
 
Informatie en aanmelding Gerda Dobbenberg 0294 261089 | 06 36104281       Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.