Cursussen

Dr. Bach geloofde dat we zelf verantwoordelijk zijn voor ons eigen welbevinden. Hij wilde anderen leren om zichzelf te helpen. Hij publiceerde zijn ontdekkingen aangaande de remedies altijd snel en bleef tot aan zijn dood zijn werk herzien en gaf vele lezingen.

Deze overdracht van kennis wordt tot op heden in al zijn eenvoud voortgezet door Mannaz, sinds 1998, in samenwerking met het Internationale Bach Opleidingscentrum.

De cursussen zijn officieel erkend door het Bach Centre en na het volgen van een bepaald niveau ontvangt u een certificaat, waarmee u door kunt gaan naar het volgende niveau. U kunt uw kennis ook verdiepen door het volgen van een specifieke themadag.

In Niveau-1 worden alle 38 Bach bloesemremedies en de filosofie van zelfhulp en eenvoud behandeld. U kunt de remedies voor uzelf en uw omgeving gaan toepassen, in situaties van het dagelijks leven.

Niveau-2 is een verdiepingscursus als het gaat om de subtiele verschillen tussen de remedies en hun toepassing. De filosofie van Dr. Bach krijgt ook een belangrijke plaats.

Niveau-3 biedt naast kennis van de remedies, vaardigheden die nodig zijn om anderen te helpen met het selecteren van de remedies. Na het met goed gevolg afleggen van de verschillende opdrachten is registratie bij het Bach Centre mogelijk.

Tijdens de verschillende themadagen komt de kennis van de remedies en de toepassing daarvan in het dagelijks leven vanuit de verschillende invalshoeken uitgebreid aan de orde. Persoonlijke inbreng is hierbij zeer waardevol.

Mensen die meer vaardigheden willen opdoen in de communicatie met anderen kunnen deelnemen aan de unieke cursus Gordon en Bach.

Voor mensen die speciaal geinteresseerd zijn in Bachbloesems bij dieren is er een speciaal gecertificeerde Niveau-1 cursus. Alle oefeningen en uitleg van de remedies worden toegespitst op dieren.

 

 

Cursusdata

Trainer Gerda Dobbenberg
Klik hier voor contactinformatie

Gecertificeerde cursussen Bach Bloesem Remedies. 

Niveau 1  2018  
  Dinsdag 9 en 23 januari 2018 Muiderberg
  Zaterdag 17 en zondag 18 februari (speciaal voor dieren) Edegem België
  Woensdag 7 en 14 maart Muiderberg
  Zaterdag 30 juni en 7 juli (speciaal voor dieren) Muiderberg
  Vrijdag 7 en 21 septemberr Muiderberg
Niveau 2 2018  
  Zondag 14 en 21 januari  Muiderberg
  Zondag 14 en 21 april Muiderberg
  zaterdag 17 en 24 november Muiderberg
Niveau 3 2018  
  Donderdag 10 t/m zondag 13 mei Bach Centre Brightwell-cum-Sottwell England

 

Aanvullende cursussen en verdiepingsdagen

Cursus Data 2018 Lokatie
Specialisatie dag 2 Dieren Zaterdag 3 februari Muiderberg
Studiedag Bach Bloesems en Ouderen  Zaterdag 24 februari Harderwijk
Specialisatie  dag 3 Dieren zondag 4 maart Muiderberg
Intervisie Bach Bloesems bij dieren zondag 18 maart Muiderberg
Themadag Ouderen en Bach Bloesems maandag 23 april Muiderberg
Themadag Kinderen en Bach Bloesems (dag1)  dinsdag 1 mei Muiderberg
Reis "in de voetsporen van Dr. Bach"naar Mount Vernon en Cromer  Donderdag 14 juni T/M maandag 18 juni 2018
Informatie en aanmelding Gerda Dobbenberg 0294 261089 | 06 36104281       Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.